Orlen Rally Poland

Re: Orlen Rally Poland

Nový příspěvekod PetrWRC » úte 04.07.2017 22:38

Možná byla ty antipatie k Ogierovi do jistý míry vztažená i k tomu, jak Volkswagen dominoval celýmu WRC ... i když ano, leckdy to byl uplakánek - o tom žádná :twisted:
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » úte 04.07.2017 22:58

Me se letos Ogier libi tim, ze neremca ale bojuje. Kousne se a doveze auto do cile i "bez kol":) a to by mohl mit jako 4 nasobny mistr sveta ruzne manyry. Jeho motivace uspet s Fordem je evidetni i pres to, ze mu Fiesta porad uplne nesedi.
Tanak je taky vyborny a muj oblibenec Latvala chytil v Toyote druhy dech.

Jeste zminim Citroen. Tam by meli soucasne auto hodit do srotu a postavit uplne nove.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mates » úte 04.07.2017 23:00

Miloš-V píše:Ono zase venku není v národních mistrovstvích moc na co koukat (možná s výjimkou Polska, které je ale v mnoha směrech extrémní), občas někde to není zlé, ale podle mého názoru po sportovní stránce máme mistrák nejlepší, Kopecký, Pech, Kresta, Jakeš, Černý, Dohnal, to je kvalita, jaká jinde v takové míře není, navíc u nás máme i Kopáčka, Březíka, Dunovského, Mareše, atd., prostě dá se koukat i na dvoukolky a enka, to jinde taky chybí (podle toho, jak to tak sleduju), takže pokud bys nejezdil vyloženě programově po mistrovství světa a lépe obsazených závodech mistrovství Evropy, tak by tě náš mistrák určitě nenudil :)

Myslel jsem primárně MS ;) Případně belgický mistrák, který mi přijde hodně zábavný a akční, v onom roce 2015 jsem jezdil celý holandský mistrák + asi 5 závodů MS v MX a rally je na tom co do cestování cca stejně, se svými známostmi v Belgii bych měl nejspíš i kde v klidu přespat a zkombinoval bych to třeba s nějakým hezkým tréninkem na focení právě motokrosovým nebo návštěvou přátel. Český mistrák má možná Kopeckého, Pecha, Jakeše a spol. (Krestu nepočítám, ten ho nejede celý) a nějaké dvoukolky a čtyřkolky (místo Dunovského který toho letos u nás asi moc neodjede bych spíš zmínil Wagnera, ale chápu, jsi jeho fanda, ostatně já taky). Nicméně po Polsku a MS, kde třeba takový Tidemand, který se mi v Hustopečích líbil byl až něco jako rychlejší dvoukolky v MMČR někde ve vracáku (na oko, Veiby byl o kus lepší, asi jak ty dvoukolky v rychlém místě). Neberu vůbec v potaz kvalitu mistráku, ta je bez pochyby vysoká, ale já jsem typ člověka, který by se radši než na Barumku kterou zná nazpaměť jel podívat na Ypres, Condroz apod. a viděl co nejvíce akce, třeba i od méně známých a slabších pilotů co by u nás dostali naloženo ;) Vše není jen o jezdcích, ale také o tratích, nových místech, zážitcích a taky třeba výlety za kulturou, dohromady to vychází pro zahraničí (spolu v kombinaci s vypáskováním na většině soutěží, pravda letos chci zkusit Pačejov, hodně lidí jej hodnotilo kladně).
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Acom » úte 04.07.2017 23:02

PetrWRC píše:Možná byla ty antipatie k Ogierovi do jistý míry vztažená i k tomu, jak Volkswagen dominoval celýmu WRC ... i když ano, leckdy to byl uplakánek - o tom žádná :twisted:

Zajimave je na ted to, ze by mohl brecet a nebreci.
Ve VW mel nabito po vsech strankach, tak si mohl dovolit i plakat:)
Acom
N/2

Nový příspěvekod PetrWRC » úte 04.07.2017 23:08

No ... teď má taky babyborna, tradiční -1s/km jsem nezaznamenal, ale i tohle může člověku trochu přeházet v hlavě priority a změnit chování ;) Každopádně frackoidní chování předal dál :)
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » úte 04.07.2017 23:21

A taky manzelka, ktera je velka nemecka moderatorska hvezda:)
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mates » úte 04.07.2017 23:29

Mně třeba Sébastien vždycky připadal v pohodě a fandím mu už od dob kdy závodil proti Prstovi v C2 S1600 ;) Je to člověk, který vždy řekne to co si myslí, není to žádná loutka a na nic si nehraje, nemusí se falešně usmívat, aspoň u něj člověk vždy ví že to myslí upřímně a vážně, to já třeba mám rád :) Na čištění si stěžoval svého času i Loeb, však si vzpomeňte a ten nemusel čistit 2 etapy, když ta třetí byla navíc vždy extrémně krátká :D Asi záleží na úhlu pohledu, ale pro mě je Ogi sympaťákem už dlouho a nikdy jsem v MS (krom Kresty) nikomu nefandil víc.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » úte 04.07.2017 23:58

Já jsem Ogiera nikdy nemusel, už v C2 mi připadal jako trochu suchar/robot, ale mám pocit, že ho M-Sport a Wilson o něco polidštili.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Petr Hejtmánek » stř 05.07.2017 08:15

Ad. Neuville - možná je jeho chování částečně ovlivnění i tím prostředím, například loni v každé media zóně bylo u něj hromada novinářů. Vždy byl kamerami a mikrofony doslova obsypaný. Připadalo mi, že ještě víc než Ogier (respektive nejvíc ze všech). Zatímco o Mikkelsena skoro nebyl zájem a postával u auta chudák sám, když to přeženu (podobně Sordo, Paddon), i když byl aktuálně v pořadí výš než Thierry. Nikdy jsem nechápal, proč je tak "populární", jestli bylo akreditováno nejvíc belgických novinářů, nebo z jiného důvodu. Každopádně to vyvolávalo dojem, že je ta největší hvězda.
"...a při zrychlení tečou slzy dojetí po tvářích vodorovně dozadu" Walter Röhrl
Petr Hejtmánek
A/5

Nový příspěvekod Mirek Fric » stř 05.07.2017 12:44

Miloš-V píše:Ono zase venku není v národních mistrovstvích moc na co koukat

Můžu se zeptat kolik těch národních mistrovství jsi navštívil?
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2017