Kafka Stanislav píše:Dobrý den.
Lži o benzínu mě stály za to, abych se sem přihlásil neb jsem hlouho nezažil takovou histerii jako teď.
Minulý týden ve středu byla informována komise rally o oslovení autoklubu potencialním dodavatelem paliva pro distribuci PHM na rally.
Podmínka AČR byla dodávka čtyřech produktů (nafta, 100 oct., závodní turbový a závodní atmo.)
Dále dodavatel měl obstarat kompletní tankovací zony, aby se ulehčilo pořadatelům.
Další podmínkou bylo dodržení totemových cen po celou sezonu.
Celý projekt byl hlavně zamýšlen i jako finanční přínos pro pořadatele - komise rally razí zásadu, že peníze, které příjdou do disciplíny, musí tam i doputovat.
Takže probíhají jednání o možné spolupráci - nic jiného nikdo nikdy neřekl.
Takže aby bylo jasno:
- nezařídil to Honza Černý, aby měl za co závodit - AČR byl osloven přímo
- Petr Černohorský to nebude rozvážet po podnicích, informaci o jednáních dostal minulou středu, stejně jako ostatní členové komise.
- podmínka AČR jsou u sériových produktů totemové ceny, takže ne 150 Kč za litr nafty, jak tady píšete
- případný finanční výnos bude směřován do disciplíny
- když nikdo vypustí info o úplatku ( třeba jsem slyšel o 15 milionech za smlouvu) ať si spočítá kolik se na rally za sezonu vytočí v jednotlivých produktech za totemové ceny, jaký z toho je zisk při obstarání TZ a pravidelných rozborů a kontrol paliva, a kolik by to muselo být, aby z toho zbylo na takový úplatek - když už se lže, tak ať se lže něco co je k uvěření.
Když se to nepovede - jednání probíhají - bude to škoda hlavně pro pořadatele - prostě peníze za projekt nebudou, pořadatelé budou dál utrácet za zřízení TZ, a pro jezdce - mechanici budou jeztit se sudy, objíždět takovačky......
Deset let se nezvedlo startovné, tohle je jedna z cest, jak ho ponechat bez změn, protože by mohli být v rally další peníze....
Takže asi tak.
Kafka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků