JanO píše:No, to je jako kdyby bylo moc obchodů a musel přijít někdo osvícený, aby rozhodl, že ty menší a navštěvovanější budou ob den zavřené, aby ty prázdné mohly zůstat…
Podle mě v konkurenci vypadne ten podnik, kam nikdo nebude jezdit. Je to pro mě přirozenější, než výsledek kšeftování v nějaké komisi.
Haryk píše:Snížení počtu závodů a rotace je nápad. Jestli je dobrý, o tom rozhodne provedení a tady bych viděl zakopanýho pudla. Kdo a podle čeho vude vyrotován ven a kdo zarotován dovnitř? Rozhodnou oschlé chlebíčky, názory jezdců, diváků, nebo počet kamarádů v Autoklubu?
Bill píše:Špatné řešení. Než by skončily podniky, nebude je mít kdo jezdit. Ne všechny závody jsou závislé na počtu účastníků. Spíš by to chtělo motivovat závodníky, aby si vybrali jeden seriál a ten jeli komplexně.
JanO píše:Podle mě v konkurenci vypadne ten podnik, kam nikdo nebude jezdit. Je to pro mě přirozenější, než výsledek kšeftování v nějaké komisi.
JanO píše:Konečně něco geniálního. Tak motivuj.
Motivace závodníků jako prostředek pro snížení počtu podniků, tomu budu fandit.
Mirek Fric píše:Tady se dá namítnout, že počet startujících je silně závislý na termínu, kdy se podnik jede. Je jasné, že na podniky ze začátku sezony jede víc posádek než na ten poslední. Stejně tak, když se sejdou dva podniky tesně za sebou, asi nebude nejlepší být tím druhým, že? A tím jsme opět u kupčení, tentokrát s termíny.
Představa, že se podniky nějak vyeliminují samy mi přijde uhozená. Na Třebíč taky nikdo už roky nejezdí a pokud nebude vyřazena zásahem vyšší moci, bude se jezdit dál. A kvůli oblíbenosti u posádek to určitě není.
Bill píše:Máš nějaký lepší nápad?
Bill píše:Haryk píše:Snížení počtu závodů a rotace je nápad. Jestli je dobrý, o tom rozhodne provedení a tady bych viděl zakopanýho pudla. Kdo a podle čeho vude vyrotován ven a kdo zarotován dovnitř? Rozhodnou oschlé chlebíčky, názory jezdců, diváků, nebo počet kamarádů v Autoklubu?
To je tipický český problém. Pořád je lepší se o to pokusit, než dělat nic. Nebo máš lepší názor? Sem s ním.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků