Já zas úplně nerozumím, proč nerozumíš tomu "bohužel".
Pořadatelé se snažili dostat do MS, i když tam nevede úplně jednoduchá cesta. Že jsou charakterem i termínově velmi podobní Finsku? Jako by tohle zrovna nějak FIA vadilo... všichni si pamatujeme dobu kdy se jezdil jeden rok Kypr, Sardinie a Řecko, taky velmi podobné sobě navzájem. Oba taky dobře víme, že kdyby nasypali dostatek zlaťáků, tak je FIA úplně jedno že to vypadá jako Finsko, nebo jaký je termín. Spíš bych tak nějak čekal, že přesně tohle bylo cílem FIA...ale tady samozřejmě spekuluju
EDIT: k tomuhle jsem našel Pluto tvoje slova která sice již něco pamatují, ale jejich platnost to jen těžko sníží... nebo se pletu? viewtopic.php?f=29&t=190&p=27167&hilit=bulharsko#p27167PLuto píše:Jj, o účasti Bulharska bylo rozhodnuto ještě před odstartováním letošního ročníku. A přestože ten dopadl (i po) organizační stránce dost katastrofálně, nic to nemění na jeho zařazení do MS. Vloni byl Rajd Polski nejhůře hodnocenou soutěží ME, letos na tom Bulharsko nebylo o moc výš. Ale to se ví už dávno, že nerozhodují kvality, ale kontakty a finance. Momentálně není problém pro žádnou soutěž dostat se do MS (když ví jak na to)...
Je tady země, která má mistra světa, zemi kde je rally extrémně populární a na vzestupu. Pak přijdou tyhle vnitřní boje mezi organizátory a federací, ze kterých jako poškozené vyjdou obě dvě strany, ale zejména rallysport jako takový.
To mi opravdu přijde jako vhodné místo na použití "bohužel."