Karbonyl píše:Dani asi ví víc, než my
Tak pokud to ví od plešouna, pak by to bylo asi v pořádku

Karbonyl píše:Dani asi ví víc, než my
Tomáš píše:Čekal jsem, že ve středu dle Rally Guidu vyjdou zvláštní ustanovení a místo toho dle mého ne zrovna šťastná žádost, aby se mezi fandy vybralo za 6 dní 3,5 milionů, jinak se nejede ...
Beru to tak, že každý má samozřejmě právo volit postup, který uzná za vhodný, ani já v tomto ale nevidím nějaký podstatný efekt (a fanoušek rally jsem stejně jako ty, Máro, bez ohledu na to, jak ho definuje Pluto). To, co se vybere, bude nejspíš jen zlomek poptávané částky a možná to ani nevyváží všechny ty negativní reakce (viz diskuze na ewrc).
Spíš mne zaráží, že se (a to i obecně ve společnosti) neumí šetřit. Prostě když není dost financí, tak neudělám 288 km erzet, ale třeba jen 188 (však Liepaja má 180 a co?!). Neosekají se výdaje od nesmyslů typu ohňostroj (vždyť za ten se vyhodí víc než je dosud vybráno na transparentním účtu) až po třeba chlebíčky pro novináře. A pokud se chce jubileum udělat se vší parádou a není na to doba, pak jsem navrhoval (a dokonce bylo naznačováno v Rally, že se tak uvažuje), ať se odjede letos třeba jen provizorní český mistrák se 150 km (vždyť kolik našich posádek se třepe na to, aby v dnešní době jeli soutěž délkou na úrovni MS) a 50. Barumka se nechá na rok 2021 ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník