Petře, tak v dnešní počítačové době je podstatné, v který čas se záloha dělá

1. Thurn und Taxis byl na Valašce veden v rámci P2+ na ofic. internetové vývěsce ještě v průběhu závodu. (mohl bych ti to odpřisáhnout na zdraví svých dětí, ale tuto přísahu už zdiskreditoval jeden agent

)
Podle toho to vycházelo i ewrc-results a proto ta historka se zmateným Mravenczem (jako znalec mohl vědět, že cizinci do P2+ nebodují) a ještě zmatenějším TT. Na rally base to bylo správně bez TT. Věř mi, že v průběhu rally jsem na internetových výsledcích 50% času, zbytek jsem u trati se stopkama nebo v servisu s diktafonem ...
2. Na Bohemii byl v of. startovce (podepsané komisaři) v rámci MČR Huttunen (mail s potvrzením od finské AKK, že se jedná o profesionálního jezdce, mi přišel ještě před soutěží), pak Loof a ještě jeden (jméno už si nevzpomenu), toho do konečných výsledků nedali. Jedeme z Bohemky zpátky domů a v konečných of. výsledcích na vývěsce je v rámci MČR je pořád Loof. Tak píšu smsku jednomu ze tří SK (ne, 12.7, 18.22 - a věř mi, že já s tím neumím dělat, abych si to zpětně do mobilu dopsal), jak to s ním je a jestli to není špatně. Pak si ještě voláme, dotyčná osoba nevěděla (napadlo mne, že když má vazby na Orsáka, tak třeba pojede celý mistrák). Každopádně po závodech se na autoklubu.cz už do třídy 6 Loof v rámci bodování nedostává.
Teď jsem se díval na of. stránky Bohemii, výsledky z loňska jsou tam už smazány. Být to ještě tak 2-3 roky zpátky, tak bych si vzal v tiskáči papírové věci a mohl ti to ukázat, v dnešní době ale už TS fungují jen jako výdejny novinářských vest a na loňské Bohemii, když jsem se dožadoval aspoň programu, tak mi řekli, že si ho mám jít koupit ...

Na iks dalších chyb ale mohu ukázat, ty ještě na internetu jsou (resp. je mám doma v papírové podobě).
Např. v konečných výsledcích MČR 2019 je asi 40 chyb (psal jsem o tom tady někdy před rokem a čtvrt na fóru), mj. špatně dopočítané body třeba v absolutním pořadí stály první desítku (a tím i prioritu ASN) Kopáčka. V loňském roce zase vyřazovali ty, kteří měli jen jeden odjetý závod, nic takového ale v řádech nebylo. Samozřejmě i to se nějak dá dodatečně změnit, když se bude chtít ...
Jako vůbec jednu z největší kauz (a tady už nelze mluvit o zpětných opravách, ale o vysloveném falšování) znám případ Chovance ze Šumavy 96. Ve startovce i po první etapě veden v MMČR, v cíli vyhozen. Když se tehdy Matador team ohradil a že chce přešetření u FIA, poslali jim zpátky startovky bez Chovance v MMČR, vše podepsané sporťáky. Jestli chceš, klidně se u mne zastav, vyhrabuje je z archívu a ukážu ti původní i falšované dokumenty ještě v originální papírové podobě po 25 letech. A ukážu jména, která se na tom podíla (osoby tehdy vážené i v rámci struktur FIA) ...