od Gurun » pát 03.09.2021 06:20
Musím se podělit o jednu nepříjemnou zkušenost s prodejci vstupného za cílem rz Hošťálková. Když jsem zaplatil za sebe a kamaráda, tak muž rómské národnosti ve vestě mi říká, ale vstupenky nepotřebujete,že? Hned mi docvaklo o co jde, tak říkám, vezmeme si je. Tak se k němu přidala žena stejné národnosti v pořadatelské vestě s tím, že na co nám to bude, vždyť přeci budeme na rz a pak už půjdeme domů, tak ty lístky nepotřebujeme, že máme zaplaceno a tím to končí. Po několika minutovém dohadování že ty lístky chceme znechuceně ten muž řekl blondýně co tam stála s nima, tak jim je dej.
Vadí mi, jak tito dva vykuci si museli udělat z Barumky dojnou krávu pro sebe. Určitě dost lidí zaplatilo a šlo dál bez lístku. Od té doby co se zavedlo vstupné jsem se s tím nikdy nikde nesetkal, až teď. Možná by to chtělo zavést nějaký mystery shopping na prodejce vstupného nebo spíš nebrat určitou sortu lidí.
Jaký parodox sobotě byl v neděli na Halenkovicích prodejce lístků když zase platím za sebe a kamaráda, dostáváme lístek, jdeme dál, ujdeme cca 20 metrů od něj a ten na nás volá stůjte, zastavte a běží za náma. My co se děje??? A on, já vám zapomněl utrhnout kontrolní ústřižek!